Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α Σ

Printer-friendly version

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α         Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α Σ

          Μετά από δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο της πόλης μας, σχετικά με την ενδεχόμενη μεταφορά των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας στον χώρο του Τελωνείου Σκύδρας, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, συνάντηση φορέων και παραγόντων από επαγγελματικές, κοινωνικές ομάδες και πολίτες της Έδεσσας.

          Υπήρξε ενημέρωση για το ενδεχόμενο μεταφοράς της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Σκύδρας λόγω μη επάρκειας των υφιστάμενων χώρων σημερινής στέγασης της, μετά τη συγχώνευση σε ενιαία οργανική μονάδα και των Δ.Ο.Υ. Σκύδρας και Αριδαίας.

          Επειδή η παραπάνω φημολογία θεωρούμε ότι, όπως και στο παρελθόν, υποκρύπτει την εξυπηρέτηση άλλων μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων που μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους, τονίζουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση την οποιαδήποτε μεταφορά της παραπάνω υπηρεσίας εκτός της έδρας του Νομού μας, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το Νόμο, και την, για άλλη μία φορά, υποβάθμιση του τόπου μας.

          Για να σταματήσει κάθε σενάριο μεταφοράς της Δ.Ο.Υ. από την Έδεσσα ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να επιλύσει άμεσα το θέμα των επιπρόσθετων απαιτούμενων χώρων προκειμένου να στεγασθεί στο Διοικητήριο Έδεσσας η ενοποιημένη Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι μετά από τις τελευταίες διοικητικές μεταρρυθμίσεις οι χώροι υπερεπαρκούν.

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Δ.Ο.Υ. ΠΕΛΛΑΣ – ΠΙΕΡΙΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΠΕΛΛΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΟΜΟΣΠ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ