Συνάντηση για το Βαρόσι

Υποβλήθηκε από admin στις Τετ., 06/03/2013 - 13:51
Printer-friendly version
dsc08561.jpg

Συνάντηση με το Σύλλογο, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Βαροσίου είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του Βαροσίου και ο Δήμαρχος ανέπτυξε τις προτάσεις του για τη βελτίωση της εικόνας της παραδοσιακής συνοικίας της Έδεσσας, αλλά και τη συνολική της αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα οι κοινόχρηστοι χώροι που είναι χαρακτηρισμένοι ως «χώροι πρασίνου» θα φυτευτούν από το δήμο, ενώ θα υπάρξει απαγόρευση της στάθμευσης στους δρόμους του Βαροσίου. Ειδική μέριμνα θα ληφθεί για τους κατοίκους και τους ενοίκους των ξενοδοχείων, σε συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια περίφραξης όλων των οικοπέδων στο Βαρόσι που σήμερα χρησιμοποιούνται ως χώρος στάθμευσης. Μάλιστα ο Δήμος Έδεσσας θα προχωρήσει άμεσα στην περίφραξη οικοπέδου ιδιοκτησίας του, δίνοντας το παράδειγμα για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της περιοχής του Βαροσίου, και ο Δήμαρχος πρότεινε στους ιδιοκτήτες να αναρτήσουν στις προσόψεις των οικοπέδων τους αναπαραστάσεις των σπιτιών που υπήρχαν στα συγκεκριμένα οικόπεδα.

Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους για τις προτάσεις και το μέλλον της συνοικίας του Βαροσίου.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

( categories: )