Μουσικό Πρωινό με την Χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας.

Printer-friendly version
horodia_kapi_edessas_4.jpg

Εξαιρετική εμφάνιση της χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με τον συντονισμό των εμψυχωτών - μουσικών Τάκη Γησάρη, Σωτήρη Δραγούμη και Ραφαήλ Πολυχρονιάδη.

Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα απόλαυσαν με χαρά και νοσταλγία οι παρευρισκόμενοι και  σιγοτραγούδησαν όλοι μαζί τραγούδια από το Ελληνικό ρεπερτόριο που άγγιξαν τη ψυχή τους. 

Ο Πρόεδρος του Ευ Ζην, Δημήτριος Γιώγας χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια, που κάνουν όλοι οι συμμετέχοντες με μεράκι και κέφι στη χορωδία και σαν ένδειξη εκτίμησης για την μεγάλη τους προσπάθεια εκ μέρους των μελών της χορωδίας και του Ευ Ζην δώρισε στους εμψυχωτές 3 μπαγκέτες μαέστρου για να διευθύνουν τις μουσικές συναντήσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας.

Το τμήμα της χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας θα κάνει μία ακόμα παρουσίαση στην ανθοέκθεση στις 15 Μαΐου και θα ακολουθήσει με ξεχωριστή παρουσίαση το τμήμα του χορευτικού στις 21 Μαΐου.  

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Ταπαζίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα Νατάσα Ιατρίδου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη του Ευ Ζην καθώς και πλήθος φίλων και ανθρώπων που αγαπούν τη μουσική.