Θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα.

Θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην περιοχή της Δ.Ε. Βεγορίτιδας
Printer-friendly version

Θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στην περιοχή. Δεκάδες δέντρα έπεσαν σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου, ενώ στο δρόμο μεταξύ Ζέρβης και νέου Αγίου Αθανασίου έπεσαν πάνω από δέκα μεγάλα δέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα.

Με προσωπική παρέμβαση του Αντιδημάρχου, κ. Χρήστου Βερικούκη κινητοποιήθηκαν κάτοικοι με αγροτικά οχήματα και εργαζόμενοι του Δήμου. Αρχικά, κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε η διάνοιξη των δρόμων από τα πεσμένα δέντρα, έτσι ώστε ο οδικό δίκτυο να είναι ασφαλές και υπήρξε επαγρύπνηση για τυχόν νέες πτώσεις δέντρων. Στη συνέχεια το πρωί έγινε η πλήρης αποκατάσταση με την ξύλευση και απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων από τα πρανή των δρόμων. Μετά από τις παρεμβάσεις αυτές το οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας είναι απόλυτα ασφαλές.

Από πτώση δέντρου προκλήθηκε διακοπή της ηλεκτροδότησης από κοπή ηλεκτροφόρων καλωδίων, αλλά με την άμεση ανταπόκριση της ΔΕΗ αποκαταστάθηκε η βλάβη από συνεργεία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας