Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Παρ., 20/12/2019 - 10:59
Printer-friendly version
synaylia_odeioy.jpg

Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στην Στοά Καλλιτεχνών ο Σύλλογος Καλλιτεχνών «ΑΠΕΛΛΗΣ» διοργανώνει διαγωνισμό παραδοσιακής  Χριστουγεννιάτικης κολοκυθόπιτας. Λίγο αργότερα, στις 19:00, πάλι στη Στοά Καλλιτεχνών διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο πάρτι με street food, πολύ μουσική, άφθονο κρασί και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Το Σαββάτο, 21 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στην Αίθουσα Π.Ε  Πέλλας (Νομαρχίας) θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας, όπου οι μαθητές και καθηγητές του Ωδείου θα παρουσιάσουν κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καθώς και αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, στις 11:30, διοργανώνεται παιδικό ψυχαγωγικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με παιχνίδια και πολλούς διαγωνισμούς στο Πάρκο Μ. Καταρρακτών. Το απόγευμα στις 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας θα πραγματοποιηθεί ένα δίωρο πρόγραμμα με διαγωνισμούς, παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, πρωτότυπα θεατρικά και άλλα happenings, που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο από τον πολιτιστικό Σύλλογο Βαρόσι και τους Μελωδούς, που θα μας πουν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Πλατεία Στουγιαννάκη – Οικία Τσάμη.

 

( categories: )