ΚΑΤΑΘΕΣΗ VOUCHER ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Printer-friendly version

Το νπδδ "ΕΥ ΖΗΝ" Δήμου Έδεσσας ενημερώνει τους/τις ωφελούμενους/ες του προγράμματος "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής" έτους 2020-2021, πως η κατάθεση των "αξιών τοποθέτησης(voucher)"για όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Η κατάθεση θα γίνεται είτε με αποστολή στο e-mail dpbs@otenet.gr είτε καθημερινά 9:00 με 13:00, στα γραφεία Διοίκησης(Δαρδανελίων 15).

Παρακαλούνται οι γονείς προς αποφυγή του συγχρωτισμού, να προσκομίζουν το voucher έχοντας σημειώσει ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ τον σταθμό επιθυμίας και το τηλέφωνό τους.

Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία σύναψης της σύμβασης από τον φορέα μας τότε θα καλούνται οι γονείς για την υπόγραφή της.

Τα τελικά αποτελέσματα εγγραφών-επανεγγραφών στους σταθμούς του "ΕΥ ΖΗΝ" τόσο για τους κατόχους voucher όσο και για τους μη θα αναρτηθούν στις εισόδους των σταθμών μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του προγράμματος.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Γιώγας Δημήτριος ευχαριστεί εκ των προτέρων τους γονείς για την συνεργασία τους και εύχεται για μια ήρεμη, γεμάτη υγεία για όλους, σχολική χρονιά, με τις όποιες δυσκολίες εφόσον παρουσιαστούν, να ξεπεραστούν με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.