Ημερίδα από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Ν.Γενιάς του Δήμου Έδεσσας

Printer-friendly version

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Ν.Γενιάς του Δήμου Έδεσσας διοργανώνει ημερίδα με θέμα

«Οι οικογένειες σήμερα: Πραγματικότητα, μύθοι & στερεότυπα και ο ρόλος του σχολείου».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας (Κ.Γαρέφη 1).

Κεντρική ομιλήτρια

-          Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια της Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Φύλου και Ισότητας του ΑΠΘ,  «Οι οικογένειες σήμερα: Πραγματικότητα, μύθοι & στερεότυπα και ο ρόλος του σχολείου».

Παρέμβαση

-          Ελισάβετ Φράγκου, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Πέλλας «Οικογένεια και σχολείο: Μια δυναμική αλληλεπίδραση»

 

Την εισαγωγή και το συντονισμό της ημερίδας θα κάνει ο Αλέξανδρος Πασχάλης, δάσκαλος, MSc Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών, Αντιδήμαρχος Έδεσσας.

 

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την σχέση σχολείου και οικογένειας.

 

Τον προγραμματισμό της ημερίδας επιμελείται η κα Κατερίνα Αθανασίου,  τμήμα Παιδείας Δήμου Έδεσσας.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2381350758