Εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση

Printer-friendly version
afisa_0.jpg

Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας  σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμο Σκύδρας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: «ΟΜΑΔΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 26 Ιανουαρίου  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 17:00  και  θα αφορά παραγωγούς , γεωπόνους  καθώς και όλους τους φορείς   που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:                   -  Tο θεσμικό πλαίσιο για τις Ομάδες και Οργανώσεις παραγωγών.

-  Διαδικασίες αναγνώρισής τους.

-  Υφιστάμενη κατάσταση στην Π.Ε.Πέλλας.

-   Επενδυτικά εργαλεία: Επιχειρησιακά – Μέτρο 9 – Σχέδια βελτίωσης

-   Οργανώσεις Παραγωγών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

          Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις, θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  2381089483  (υπεύθυνοι κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ.Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).