Δωρεά συσκευών παροχής υψηλής ροής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Υποβλήθηκε από press dhmou edessas στις Πέμ., 24/12/2020 - 15:06
Printer-friendly version
dorea_nosokomeio_1.jpg
dorea_nosokomeio_2.jpg
dorea_nosokomeio_3.jpg

Ο Δήμος Έδεσσας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε την δωρεά τριών συσκευών παροχής υψηλής ροής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Οι συσκευές αυτές βοηθούν ιδιαίτερα τους ασθενείς με κορωνοϊό και η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Η παράδοση των συσκευών έγινε από όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας κ. Φίλιππο Γκιούρο, που εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις. Οι Δημήτρης Γιάννου, Γιάννης Τσεπκεντζής, Αντώνης Ρυσάφης και Χαράλαμπος Τσιτσάγκας παρέστησαν όλοι στην παράδοση του εξοπλισμού, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς απέναντι στην πανδημία είμαστε όλοι μαζί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ο Δήμος Έδεσσας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Νοσοκομείου και των εργαζομένων, που αυτή την στιγμή δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να σώσουν ζωές!

Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Δόντσος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισε ότι η μάχη είναι στο αποκορύφωμά της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που δίνουν καθημερινά τον αγώνα με την πανδημία με κίνδυνο της ζωής τους.

 

( categories: )